Vokalapyk på Fabos 2015

Vokalapyk blev introduceret for vores brugere for første gang i 2007. Cathrine Lervig og hendes søn Thorbjørn leverede en oplevelse for de udviklingshæmmede, der gjorde, at de blev revet med i et sprogløst univers af fortryllende vokaler og rytmer. De lyttede med stor interesse, og da de fik lov til at spille på diverse instrumenter, kunne de både følge den store trommes rytme og finde deres egene personlige rytme frem.

Read More
Cathrine Lervig
Sommerturné 2015

Sommerturneen blev sat igang efter vi blev kontaktet af Bøgevej, hvor beboerne ikke i disse år har mulighed for at komme på sommerferie. Senere meldte andre institutioner sig med samme behov.  Ja tænk regler for disse mennesker med meget store handikaps, der stort set alle sidder i store kørestole og ikke har megen bevægelsesfrihed i det hele taget, betyder at mange af dem ikke har mulighed for at komme på ferie – ikke engang nogle få dage om året. Det er meget smertefuldt at erkende… Det er på denne baggrund de har inviteret os til at komme, som en overraskelse til beboerne…

Read More
Ærligt og smukt

Jeg så Cathrines udstilling i søndags og hørte hende spille sammen med Søren Brynjolf og jeg er stadig helt overvældet!

Cathrines udstilling er ikke bare en kunstudstilling. Det er en rejse ind i en anden verden, et andet menneske. Det er ikke udleverende eller blottende, men ærligt og smukt.

Read More
Cathrine Lervig