Særlige lejligheder

Grib det uendelige øjeblik. En ordløs koncert med Cathrine Lervig er en stemningsfuld markering i forbindelse med bryllup, rund fødselsdag, begravelse, dåb, eksamen, fernisering, fuldmånefest, åbning og meget mere. 

Koncerterne er især velegnede til lejligheder og begivenheder der markerer en afslutning og en ny begyndelse.

Koncert solo: Ordløs improviseret solosang til særlige lejligheder

Efter aftale kan Koncerten have elementer der involverer de tilstedeværende. Eksempelvis kan gæsternes ønsker for fødselaren, eller fødselarens ønsker for livet, blive en del af sangen. Ved begravelse kan sangen bygges op om gæsternes tanker og bønner for den afdøde. Til fuldmånesang kan publikums stemmer være en del af koncerten.

Laver også solo koncertforedrag.

Koncert duo: Cathrine Lervig vokal. Thorbjørn Lervig slagtøj

For alle mennesker med interesse i nærværende, levende musik, i improvisation, ordløs stemme og et slagtøjs univers med forunderlig farverigdom fra det melodiøst meditative og minimale, til det der hvisker og bobler og rumler og bryder igennem og skrumler. Musikken skabes til begivenheden og de mennesker der er tilstede. Også velegnet i forbindelse med overgangsriter. Laver både koncert og koncertforedrag i denne konstellation.

Koncert Trio: Cathrine Lervig vokal. Thorbjørn Lervig slagtøj. Christian Øland bas med elektronisk outfit

Et værk: mit indre stemmehus er under opbygning med denne konstalation til både koncerter og koncertforedrag.

Hør eksempler: (Det er godt nok bedst at opleve musikken live, da interaktion er en vigtig del af koncerten – men lyt alligevel…)

Hør eksempler på Cathrines musik